Toimitusehdot

Toimitus

Toimitamme tuotteemme verkkokaupassa valitsemallasi toimitustavalla. Digitaalisten tuotteidemme latauslinkit lähetämme sähköpostitse heti. Mikäli olet valinnut maksutavaksi tilisiirron, toimitamme tuotteen, kun rahat näkyvät tilillä tai kun olet toimittanut maksukuitin. Huomioithan, että joskus pankkien välisissä tilisiirroissa voi vierähtää jopa kolme pankkipäivää.

 

Puuhapuusta lähetetään sähköpostia kun tuote on lähtenyt matkaan. Toimitusaika on tyypillisesti 4 arkipäivää lähettämisestä. Tuotteidemme tilauksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostilla puuhapuu@puuhapuu.fi

Postitamme tilaukset 1-2 kertaa viikossa. Mikäli tilauksellasi on kiire, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä ja pyrimme nopeuttamaan prosessia.

Digitaaliset tuotteet toimitamme sähköpostilla heti, kun tuote on maksettu. Huomioithan, että käyttäessäsi maksutapana tilisiirtoa, voi toimitus venähtää 1-5 vuorokautta.

Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on toimituspäivästä lukien 14 päivän palautusoikeus, mutta asiakas maksaa itse palautuksen postikulut. Palautettavan lähetyksen on oltava avaamaton ja myyntikuntoinen.

 

Jos tuotteessa on puutteita, se ei saavu perille, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, niin ota heti yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme kaikissa Puuhapuun Satuseikkailuun liittyvissä asioissa!