Satuseikkailu logo.png

Satuseikkailu, on syntynyt ilahduttamaan perheitä, joissa on 3-6-vuotiaita lapsia. Satuseikkailun avulla luot kotiin jännittävän taikamaailman! Lapset ovat tarinan sankareita ja aikuisen tehtävänä on toimia kertojana sekä ohjata leikkiä.

 

Satuseikkailu tarjoaa laadukasta aikaa yhdessä, mukavasti ja
helposti, 
omasta kodista poistumatta. 

 

Satuseikkailu on ihan parasta puuhaa lapsiperheille
ja mahtava vaihtoehto ruutuajalle!

Satuseikkailu_kansi.png
Mikä on Satuseikkailu?

Satuseikkailu on pakkaus, joka toimitetaan teille kotiin. Pakkauksesta löydätte hauskan ja jännittävän tarinan sekä tarinan ympärille luotavan tehtäväradan ohjeineen. Tehtävärata sisältää erilaisia, leikki-ikäisille lapsille sopivia haasteita, jotka kehittävät mm. tasapainoa, ketteryyttä, hahmottamista ja havainnointikykyä.

 

Jokainen Satuseikkailu on oma tarinakokonaisuutensa ja sisältää uuden sadun ja uudet tehtävät. Voit siis hankkia yhden pakkauksen tai tilata useita erilaisia – tavasta riippumatta, jokainen Satuseikkailu-kerta on todistetusti hauskaa yhteistä puuhaa koko perheelle.

 

Voitte toteuttaa Satuseikkailun yhden tai useamman kerran, joko sisällä tai ulkona, yhden tai useamman lapsen kanssa. Satuseikkailu takaa hauskan hetken lapselle ja varmasti iloisia hetkiä myös aikuiselle. Mikä onkaan parempaa, kuin nähdä lapsen innosta loistavat kasvot?

Kaikki tarvikkeet Satuseikkailun toteutukseen löytyvät joka kodista ja pakkauksesta.

Sinun ei siis tarvitse elämyksen toteuttamiseksi tehdä muita hankintoja.

Jos jotain puuttuu, annamme ohjeissa vinkkejä ja ripauksella mielikuvitusta pääset pitkälle. 

Kenelle se sopii?

Satuseikkailun tarina ja tehtävät on suunniteltu siten, että ne sopivat parhaiten 3-6-vuotiaille lapsille. Voit tarvittaessa leikin edetessä helpottaa tai vaikeuttaa tehtäviä siten, että niistä on juuri sinun lapsellesi sopivasti haastetta ja iloa.

Olemme tosi ylpeitä tuotteistamme, sillä useiden testikierrosten myötä olemme todistaneet, että Satuseikkailu todella onnistuu tuomaan perheet yhteen yhteisen hauskan tekemisen äärelle.

 

Isommat lapset heittäytyvät mielellään mukaan ja jopa teini-ikäiset ovat innostuneet ohjaamaan pikkusisaruksiaan seikkailun edetessä. Myös pienemmät sisarukset ja perheen taaperot seurailevat innoissaan isompien Satuseikkailun etenemistä. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että Satuseikkailu-paketti saattaa sisältää pieniä osia, joten pienimpiä on syytä valvoa tarkasti.

Satuseikkailu on helppo ratkaisu sinulle, joka haluat järjestää lapsille hauskaa ohjelmaa, mutta omien seikkailujen keksimiseen ei välttämättä ole aikaa tai mielikuvitusta. Paketti on valmis ratkaisu sellaisenaan, mutta se jättää sopivasti tilaa mielikuvitukselle, jos haluat lisätä omaa twistiä.

Satuseikkailu on ihana lahjaidea ja halutessasi toimitamme sen suoraan lahjansaajan osoitteeseen postitse.

Miten se toimii?
red_icon-14.png

1. Tilaa Satuseikkailu verkkokaupastamme.

Paketti saapuu kirjeenä kotiovellesi.

2. Saat sähköpostia, kun tuote lähetetään.

Samalla saat myös ennakko-ohjeet Satuseikkailun järjestämiseksi. 

3. Varaa n. 15 minuuttia salaisiin alkujärjestelyihin.

Ohjeet ovat selkeät ja helpot, mutta niihin kannattaa tutustua huolellisesti.

4. Kutsu lapset leikkimään.

Leikin kesto on n. 1 tunti. Pitäkää hauskaa ja eläytykää!

5. Kuten lempikirjan, myös Satuseikkailun voi elää myöhemmin uudelleen!

hauskaa
green_icon-25.png