• puuhapuu

Viisi pähkähullua kisaa, jotka saavat koko perheen nauramaan


Arki voi olla stressaavaa ja joskus hermoja kiristää. Listasimme viisi hullunhauskaa kisailua, joilla koko perheen saa nauramaan. Heittäydy mukaan hullutteluun, vaikka herkuttelupäivän yhteydessä ja anna naurun hersyä – se rentouttaa kummasti ja taas jaksaa.


Voit poimia parhaat ideat päältä, muokata tehtäviä omalle perheellenne sopiviksi tai vaikka järjestää hullujen lajien olympialaiset ja laskea pisteitä. Kuka on teidän perheenne paras heittäytyjä?


Monet kisoista sisältävät ruualla leikkimistä ja sotkemista, joten pidättehän mielessä käsipesut ja hyvän hygienian hassuttelusta huolimatta.1. Tarrojen liimauskisa


Tarvitset: itsekiinnittyviä muistilappuja tai tarroja


Montako tarraa ehdit 30 sekunnin aikana liimaamaan kiinni pariisi? Aikaa on siis puoli minuuttia ja se pari, joka on onnistunut minuutin aikana liimaamaan eniten tarroja, saa pisteen. Tarroja voi liimata niin vaatteisiin kuin kasvoihinkin.

2. Yllätysmuna


Tarvitset: kananmunia


Tässä leikissä tulee sotkua, joten kilpailu on ehkä viisainta järjestää kylpyhuoneessa. Munista suurin osa keitetään ja yksi jätetään raa’aksi. Sitten munat sekoitetaan keskenään ja lapset saavat vuoron perään rikkoa munan aikuisen päähän. Se joka sattuu rikkomaan raa’an munan, saa pisteen. Keitetyt munat voi leikin jälkeen vielä syödä ja raa’an kananmunan sanotaan tekevän hyvää hiuspohjalle. Joten ei huolta, sotkuthan lähtevät pesemällä.3. Pallon puhallus


Tarvitset: juustopalloja tai -naksuja sekä juomapillejä (mieluiten biohajoavat)


Jokaiselle annetaan juomapilli ja ”pallo”. Se joka onnistuu puhaltamaan palloa pisimmän matkan 10 sekunnin aikana, saa pisteen.

4. Sokkojen ruokailuhetki


Tarvitset: jotain mitä syödään lusikalla, esim. jugurttia, vanukasta tai jäätelöä


Jakautukaa pareihin ja sitokaa yhden parin silmät sokoksi, muut voivat antaa sokoille ohjeita. Pari istuu vastakkain ja toinen yrittää syöttää toista lusikalla.


Ruokaa on lopulta varmasti ympäri naamaa, mutta naurut on taattu. Syöttöyritykset voi myös videoida, joten sokot saavat vielä jälkeenpäinkin nauraa omia kommelluksiaan. Tästä on hankala jakaa pisteitä, joten sovittakoon että jokainen mukaan heittäytynyt saa pisteen.5. PartavaahtomaaliTarvitset: partavaahtoa (kova kermavaahtokin käy) sekä juustopalloja tai -naksuja


Tämä vaatii aikuiselta todellista heittäytymistä, mutta on sen arvoista. Aikuinen sivelee vaahtoa ympäri kasvojaan reilusti. Muut kilpailijat saavat kukin viisi juustopalloa ammuksiksi. Sitten he


saavat vuoron perään heittää n. metrin etäisyydeltä juustopalloja kohti aikuisen kasvoja ja eniten osumia saanut saa pisteen. Huom. partavaahto voi ärsyttää silmiä, joten vahinkojen välttämiseksi on parasta, että vain aikuisen kasvoja käytetään maalitauluna.
Jaa omat hullutteluhetkesi instagramissa #puuhapuu ja kerro miten meni.


144 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki