• puuhapuu

Toivotuimmat Satuseikkailut


Suunnittelemme parhaillaan uusia hauskoja Satuseikkailuja ja halusimme kuulla seuraajiltamme millaiset seikkailut kiinnostaisivat eniten.


Saimme suuren määrän vastauksia ja tässä kerromme, millaisia ne olivat.Kysyimme, millaisia tarinoita Satuseikkailuihin haluttaisiin eniten:


a) Tunnetuista piirroshahmoista

b) Klassikkosaduista

c) Leluhahmoista

d) Puuhapuun omia tarinoita
Omia tarinoita toivotaan


Sydäntämme lämmitti, että yli kolmannes vastaajista toivoi meidän jatkossakin tekevän omia tarinoitamme. Tämä oli hurjan mukava kuulla ja niitä aivan varmasti tulemme julkaisemaan edelleenkin.Klassikkosaduilla tasaista kisaa


Tunnettujen klassikkosatujen osalta kärkikahina oli tiukkaa. Eniten ääniä Satuseikkailuksi saivat jaetulla ykkössijalla Punahilkka ja Tuhkimo. Kolmenneksi kiri hiuksenhienolla erolla seuraaviin Lumikki.


Tutut klassikkosadut siis kiinnostavat edelleen ja niistä syntyisikin upeita Satuseikkailuja. Näitä tullaan varmasti näkemään Satuseikkailuina tulevaisuudessa.


Tässä koko klassikkosatujen järjestys:


1. Punahilkka

1. Tuhkimo

3. Lumikki

4. 3 pientä porsasta

5. Prinsessa Ruusunen

6. Tähkäpää

7. Kolme pukkia

8. Hannu ja Kerttu
Mauri Kunnaksen hahmot kiilasivat Muumien edelle


Tunnetuista piirroshahmoista toivotuimmiksi nousivat Mauri Kunnaksen hahmot, joiden kintereillä ikisuosikki Muumit. Kolmennelle sijalle ylsi meille ilahduttavana yllätyksenä ihana Peppi Pitkätossu.


Hieman yllättävää oli myös, että kansainväliset Disney- ja My Little Pony -hahmot jäivät toiveissa selkeästi jälkijunaan.


Tunnetuilla piirroshahmoilla on lisenssinhaltijat, joiden kanssa hahmojen käytöstä on sovittava. Emme siis pysty lupaamaan, että näitä nähdään Satuseikkailuissa, mutta paljastamme, että joitan alustavia keskusteluja on jo käynnissä. :)


Tässä piirroshahmojen top-lista:


1. Mauri Kunnaksen hahmot

2. Muumit

3. Peppi Pitkätossu

4. Ryhmä Hau

5. Viiru ja Pesonen

6. Disney Frozen

7. Disney Autot

8. My Little Pony
Leluhahmoista Lego kirkas ykkönen


Kysyimme myös mistä leluhahmoista toivottaisiin Satuseikkailuja. Erityisenä piirteenä näissä seikkailuissa hyödynnettäisiin kyseisiä leluja tehtävissä.


Leluhahmoista yksi oli kirkkaasti ylitse muiden: LEGO.


Se oli jopa niin suosittu, että se ylsi koko kyselyn halutuimmaksi Satuseikkailuksi.

Lego kansainvälisenä jättiyrityksenä voi olla haastava saada kumppaniksi, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 😊


Tässä leluhahmojen sijoitukset:


1. Lego

2. Barbie

3. Hot Wheels autot

4. Action FiguuritSuuri kiitos kaikille vastanneille! Tämä auttaa meitä seuraavan seikkailumme teeman valinnassa. Pysy siis kuulolla, uutta on pian tulossa!


302 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki