• puuhapuu

Äitienpäivä tulee - Mitä äidille lahjaksi?


Tänä viikonloppuna on taas ihana kevään merkkipäivä tiedossa, kun sunnuntaina vietämme äitienpäivää. Viime vuonna juhlaa varjostivat koronarajoitukset ja ikäihmisten karanteenit, mutta tänä vuonna pääsemme ehkä omia äitejämme ja isoäitejämme näkemään myös kasvotusten.Kysyimme kuudelta äidiltä mitä he ihan oikeasti toivovat lahjaksi ja miten he muistavat omia äitejään.


Lue näiden äitien lahjatoiveet ja poimi lahjavinkit.Paras lahja olisi jonkun muun valmistama juhlapäivällinen - Lea, 40
Joku kiva ruusu puutarhaan, joka nousee joka vuosi - Niina, 34

Uusioperheen äiti Petra, 36, kertoo unelmoivasta aamuisesta hiljaisuudesta, kun mies on vienyt koiran ja lapset ulkoilemaan. - Ja siihen vielä skumppa päälle, Petra lisää nauraen.


Rauhaa ja hiljaisuutta toivoo myös kahden tytön äiti Saara, 45. - Kun lapset olisivat päivän tappelematta ja tiuskimatta minulle, hän huokaa. Saara jatkaa lahjalistaa mukavilla puuhilla yhdessä, eväsretki lähimetsään, suklaa, lukuhetki, hyvä leffa herkkuineen. - Iskä vois antaa jalkahierontaa illalla, hän vinkkaa vielä lopuksi.Poikavauvan tuore äiti Niina, 34, kertoo toivovansa jotain pysyvää ensimmäisenä Äitienpäivänään. - Esimerkiksi joku kiva ruusu puutarhaan, joka nousee joka vuosi, hän pohtii.Niinikään tuore äiti, Maria, 39, haaveilee hemmotteluhetkestä. - Lahjakortti vaikka jalkahoitoon, hän miettii.


Tiia, 29, harmittelee ettei työkiireiden ja taaperon hoidon yhteydessä ole oikein jäänyt aikaa pitää itsestään riittävästi huolta ja toivookin lahjaksi kasvohoitoa.


Myös kahden tytön äiti Lea, 40, kaipaa hemmottelua. - Paras lahja olisi jonkun muun valmistama juhlapäivällinen, hän maalailee.Omia äitejään naiset muistavat etenkin läsnäololla. Monet vierailevat äitinsä luona, suuntaavat yhdessä äitienpäivälounaalle. Etäämpänä asuvat taas muistavat äitiä videopuheluin ja postitetuilla lahjoilla tai kukkalähetyksillä.- Meiltä jäi koronarajoitusten vuoksi keväällä äidin syntymäpäivien juhlistaminen vähemmälle. Nyt onkin mukava lähteä yhdessä ravintolaan syömään hyvin ja mukana on äidin kaikki kolme lasta puolisoineen ja kahdeksan lapsenlasta, Tiia iloitsee.


- Isoäitiä muistetaan tyttöjen tekemällä kortilla ja jollain askartelulla ehkä, kertoo Saara.


Niina taas aikoo antaa kukkia, itsetehdyn kortin ja lapsenlapsen kuvia. Maria aikoo lähettää äidilleen kehystetyn kuvan vauvasta.


- Äitini mainitsi viime viikolla, että haluaisi öljytä terassin, mutta ei ole päässyt kaupoille ostamaan sopivaa sutia. Toimitan hänelle siis sellaisen, kertoilee käytännöllisiin lahjoihin luottava Tiia.Jokainen ÄITI on oman ihanan päivänsä hemmotteluineen ansainnut!


Puuhapuun väki toivottaa kaikille äideille ihanaa ja rentouttavaa äitienpäivää!

23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki