Moi! Kiva tutustua

Meidän mielestämme sinä, äiti, isä, mummo, vaari, varhaiskasvattaja, opettaja, kummi tai muuten vaan lasten kanssa puuhaava aikuinen, olet todellinen arjen sankari.

Tiedämme, että se ei aina ole helppoa, eivätkä leikki-ideat synny joka päivä itsestään. Varsinkin, kun samaan aikaan olisi niin monta muutakin tärkeää asiaa tehtävänä. 

Me haluamme olla sinun apunasi ja jakaa valmiita ideoita, jotta sinulle jäisi aikaa kaikkeen muuhun. Suunnittelemme, tuotamme ja markkinoimme Satuseikkailu-tuotettamme suurella sydämellä, omia pikkuihmisiämme tarkasti kuunnellen, jotta sinun olisi mahdollista tarjota iloisia yhdessäolon hetkiä perheellesi.

Puuhapuu Oy on perustettu maaliskuussa 2020.

green_icon-25.png
Kuva1_edited_edited.jpg
Mari Eloranta / "Puuhamama"

Istun Puuhapuun ylimmällä oksalla ja tähyilen sieltä hauskoja ideoita lapsiperheiden iloksi. Rakastan mielikuvituksellisia hyviä tarinoita ja minulle on kunnia-asia olla tarjoamassa iloisia seikkailuelämyksiä teidänkin perheellenne. Toimitusjohtajana minulla on ilo olla mukana kaikissa Puuhapuun toiminnoissa mahtavan tiimimme tukena.

Silloin kun en tee (tyttäreni sanoin) "näppäilytyötä tietokoneella", minut löytää varmimmin puuhastelemasta oman perheeni kanssa. Silloin kun minulla on mahdollisuus viettää omaa aikaa ihan vain yksin, suuntaan mieluiten kuntosalille.

Mikko_kuva1.png
Mikko / "Puuhapete"

Puuhapuun kasvatus ja hoito monipuolisten kehitysprojektien muodossa.