Tarinamme

ea30a5a3-6cd3-420b-b861-588a630ca83a (1).JPG

Puuhapuu istutettiin lapsiperheiden iloksi

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! 

Kaikki alkoi siitä, kun ryhdyimme kokeilemaan puuhaseikkailujen tekemistä omille lapsillemme. Huomasimme, että ne todella herättivät tarinat eloon ja olivat ihan parasta tekemistä lasten kanssa. Päätimme tehdä niistä paketteja lahjaksi ystäville. Tarinaseikkailut saavuttivat suuren suosion lähipiirissä ja oivalsimme, että puuhaseikkailut täytyy mahdollistaa kaikille. Lue lisää meistä täältä.

 

Nyt sinunkin on mahdollista järjestää hauskaa yhteistä ajanvietettä omalle perheellesi tuotteidemme avulla!

 

Tiedämme, että vanhemmilla on kiire ja paljon tehtävää. Arjen pyörityksessä ei aina ehdi eikä jaksa keksiä ohjelmaa. Tuotteemme Satuseikkailu on kotiin toimitettava paketti, joka sisältää valmiin tarinan ja helpot ohjeet joiden avulla voit luoda huiman seikkailun ja taikamaailman. Lapsesi saa olla tarinan sankari ja aikuinen toimii tarinan kertojana. 

Moi! Kiva tutustua!

mari.JPG

Mari

Mikko_kuva1.png

Mikko

green_icon-25.png

Andreas

Meidän mielestämme sinä, äiti, isä, mummo, vaari, varhaiskasvattaja, opettaja, kummi tai muuten vaan lasten kanssa puuhaava aikuinen, olet todellinen arjen sankari.

Tiedämme, että se ei aina ole helppoa, eivätkä leikki-ideat synny joka päivä itsestään. Varsinkin, kun samaan aikaan olisi niin monta muutakin tärkeää asiaa tehtävänä. 

Me haluamme olla sinun apunasi ja jakaa valmiita ideoita, jotta sinulle jäisi aikaa kaikkeen muuhun. Suunnittelemme, tuotamme ja markkinoimme Satuseikkailu-tuotettamme suurella sydämellä, omia pikkuihmisiämme tarkasti kuunnellen, jotta sinun olisi mahdollista tarjota iloisia yhdessäolon hetkiä perheellesi.

Puuhapuu Oy on perustettu maaliskuussa 2020.

Liity tästä Puuhapuun ilmaiselle postituslistalle. 

Lähetämme kivoja puuhailuvinkkejä, joiden avulla järjestät perheellesi hauskaa tekemistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

green_icon-11.png

Tilaa Puuhapostia!

Kiitos tilauksestasi!

Viimeisimmät puuhavinkkimme

Meistä sanottua

Kuulemme tosi mielellämme asiakkaidemme kokemuksia ja mielipiteitä tuotteistamme. Niiden avulla voimme kehittyä yhä paremmiksi. 

Kerro meille mitä tahansa palautetta ja olemme superkiitollisia. Yhteystietomme löydät täältä.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä!

 

Voit myös käydä lukemassa ihania asiakaspalautteitamme täällä.

red_icon-14.png
Nettisivu kupla
Nettisivu kupla (3)
Nettisivu kupla (4)
Nettisivu kupla (2)
Nettisivu kupla (5)