PSST! Klikkaa meidät seurantaan somessa, jaamme siellä puuhavinkkejä sekä paljon arvontoja seuraajillemme!

Puuhapuun Satuseikkailut herättävät tarinat eloon!

Puuhapuu istutettiin sinua varten

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! 

Kaikki alkoi siitä, kun ryhdyimme kokeilemaan puuhaseikkailujen tekemistä omille lapsillemme. Huomasimme, että ne todella herättivät tarinat eloon ja olivat ihan parasta tekemistä lasten kanssa. Päätimme tehdä niistä paketteja lahjaksi ystäville. Tarinaseikkailut saavuttivat suuren suosion lähipiirissä ja oivalsimme, että puuhaseikkailut täytyy mahdollistaa kaikilleLue lisää meistä täältä.

 

Nyt sinunkin on mahdollista järjestää hauskaa yhteistä ajanvietettä omalle perheellesi tuotteidemme avulla!

 

Tiedämme, että sinulla on kiire ja paljon tehtävää. Arjen pyörityksessä ei aina ehdi eikä jaksa keksiä ohjelmaa. Tuotteemme Satuseikkailu on kotiin toimitettava paketti, joka sisältää valmiin tarinan ja helpot ohjeet joiden avulla voit luoda huiman seikkailun ja taikamaailman. Lapsesi saa olla tarinan sankari ja aikuinen toimii tarinan kertojana. 

white_icon-05.png
Nimetön.png
tähdet.png

Liity tästä Puuhapuun ilmaiselle postituslistalle. 

Lähetämme kivoja puuhailuvinkkejä, joiden avulla järjestät perheellesi hauskaa tekemistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

green_icon-11.png

Tilaa Puuhapostia!

Kiitos tilauksestasi!

luetaan kirjaa.jpg

OLE LÄSNÄ

Luotte parhaita muistoja.

Viimeisimmät puuhavinkkimme

Meistä sanottua

Kuulemme tosi mielellämme asiakkaidemme kokemuksia ja mielipiteitä tuotteistamme. Niiden avulla voimme kehittyä yhä paremmiksi. 

Kerro meille mitä tahansa palautetta ja olemme superkiitollisia. Yhteystietomme löydät täältä.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä! 

red_icon-14.png
Nettisivu kupla
Nettisivu kupla (3)
Nettisivu kupla (4)
Nettisivu kupla (2)
Nettisivu kupla (5)